Yaşlanma Karşıtında Eşsiz Bakım Sunan Yves Rocher Anti Age Global Serisi, Bitkisel İçerikli İlk Gece Serumunu Sunuyor!

Yaşlanma Karşıtında Eşsiz Bakım Sunan Yves Rocher Anti Age Global Serisi, Bitkisel İçerikli İlk Gece Serumunu Sunuyor!

Yves Rocher Yaşlanma karşıtı cilt bakım rutininde devrim yaratacak yeni Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Çift Fazlı Onarıcı Gece Serumu yaşlanmanın tüm belirtleri ile savaşıyor! 

Yaşlanma karşıtı çift etki için ilk bitkisel içerikli çift fazlı gece serumu olan Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Çift Fazlı Onarıcı Gece Serumu x2 kat daha konsantre formülü ile cildi daha hızlı iyileştirir, onarır ve yeniler.

Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Çift Fazlı Onarıcı Gece Serumu
Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Çift Fazlı Onarıcı Gece Serumu besleyici, yenileyici ve onarıcı özellikleriyle hücrelerin yenilenmesini destekliyor aynı zamanda yorgun görünümü azaltarak daha sıkı bir cilt görünümü sağlıyor. 

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nda geliştirilen jojoba yağı ve bitki tomurcuğu nektarıyla zenginleştirilmiş formülü %98’den fazla doğal içerik barındırıyor. Gençleştirici, yenileyici ve yaşlanma karşıtı bir etki sağlayan bu serum, ilk olarak onarıcı jojoba yağı ve ikinci olarak yenileyici etki yaratan konsantre bitki tomurcuğu nektarı olmak üzere iki fazdan oluşuyor. 2 kat daha konsantre yapısıyla kullanımdan 72 saat sonra hücre yenilenmesinde artış gözleniyor ve sadece 5 gece sonrasında hücre yenilenmesinde %23 artış sağlıyor.

Paraben, renklendirici, mineral yağ ve silikon içermeyen nazik yapısıyla ciltte kolayca yayılıyor, ipeksi ve besleyici çift fazlı serum dokusu ile cildi onarıp yeniliyor. Sıkı ve dinç  görünümü destekleyen gece serumu cilde gece boyu nefes aldırarak dinlendirici ve besleyici bir uyku bakımı sunuyor.
 
Riche Creme Collector
Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuarları uzmanları tarafından, 50 yıldır doğaya ve cilde saygılı şekilde üretilen ikonik seri Riche Creme, 50.

Yaşını sınırlı sayıda üretilen koleksiyon tasarımı ile kutluyor! 
La Gacilly, Bretanya’da botanik uzmanları tarafından geliştirilen 1000 gül yağı ve 30 değerli bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş formülü ile Riche Creme tam 50 yıldır tüm dünyada sevilerek kullanılıyor. Yves Rocher’nin yaşlanma karşıtı serilerini destekleyici yapısıyla, besleyici ve yenileyici benzersiz bir bakım sunuyor. Riche Creme Collector, elma özü nüansları, üzüm çekirdeği ve ketencik tohumu dokunuşlarıyla ciltte ferahlatıcı bir etki yaratıyor. 50. Yıla özel sınırlı sayıda üretilen koleksiyon tasarımı, doğa dostu özel formülü, vegan içeriği ve cildi pürüzsüzleştiren ipeksi yapısı ile Collector edition olarak çıkarılan bu ürün yalnızda 52 seçili mağazada ve online satışta özel olarak  http://www.yvesrocher.com.tr ‘de sizleri bekliyor.