Kaliteli Uyku Mutlu Rüyaların Habercisi

Kaliteli Uyku Mutlu Rüyaların Habercisi

Günlük yaşamın temposu, iş yaşamındaki stres, hareketsiz yaşam derken vücutta biriken enerjiyi atmak kolay kolay mümkün olmuyor. Sürekli vücudun gergin olması psikolojinin de olumsuz etkilenmesine ve sürekli gergin bir ruh haline sebebiyet veriyor. Bilinçaltında biriken bu gerginlik uyku halinde rüyalarımıza da yansıyor. Uzmanların uykunun en verimli evresi olarak nitelendirdiği derin uyku evresi kabuslarla bölünen uykular yüzünden kişiye fayda sağlayamıyor. Uzmanlar korku dolu rüyaları önlemenin yolunun da kaliteli ve deliksiz uykudan geçtiğini söylüyor.

Bazen öyle yoğun ve stres dolu bir gün geçiririz ki tam başımızı yastığa koyup uykuya dalacağımız anda o çok ihtiyaç duyduğumuz uyku anı bize bir eziyete dönüşür. Gün boyu yaşanan stres, vücutta bir elektrik olarak birikir ve bilinçaltında bizi sürekli rahatsız ederek uykuya dalmamızı imkânsız kılar. Sürekli gergin rüyalarla bölünen uyku, kişinin yaşam kalitesini ve günlük rutinindeki verimini de düşürerek mutsuzluğa yol açar.
İşte bu aşamada uzmanlar deliksiz ve kaliteli bir uykunun mutlu rüyaların habercisi olduğunu söylüyor. Uykuya dalmakta zorlananlar, sabah tutukluğu yaşayanlar ve yatakta sürekli dönmekten dolayı bir türlü uykuya geçemeyenlere ağırlıklı battaniye kullanımını öneren uzmanlar, birçok uyku sorununun ağırlıklı battaniye kullanımıyla azaldığını ve kişinin uykudan aldığı verimin arttığını, günlük yaşamını çok daha yüksek motivasyonlu ve enerji dolu bir tempoda sürdürdüğünü söylüyor.

Dünyada yok satan battaniyeler Türk kullanıcılarla buluştu!

1999 yılında otizm ve hiperaktivite kaynaklı uyku sorunu çeken çocuklar için geliştirilen ağırlıklı battaniyeler, zamanla her yaştan sağlıklı bireylerde de çok sayıda pozitif etki gösterdiğinin ortaya çıkmasıyla günlük kullanıma sunuldu. Özellikle pandemi sürecinde artan uyku şikayetlerine yüksek oranda payda sağlayan ağırlıklı battaniyeleri uzun bir AR-GE sürecinden sonra kullanıma sunan Sinada, dünyanın dört bir yanında yok satan battaniyeleri Türkiye’deki kullanıcılarına da sunarak birçok rahatsızlığın tedavisinde destekleyici bir rol üstlendi. Uzmanların sıklıkla önerdiği ve semptomları yatıştırarak yaşam kalitesini artırdığı yapılan araştırmalarla onaylanan Sinada Ağırlıklı Battaniyeleri’ni, www.sinadahome.com adresinden sipariş vererek deneyimleyebilirsiniz.